Att sälja sin bostad


Styling

Skall ni sälja er bostad, är det av stor vikt att visa upp möjligheterna och bostadens bästa sidor. Förr var tidningsannonsen viktig, nu är när bilderna publiceras på Hemnet, är det där köparnas första intryck skapas av er bostad. Varför skall de boka in sig på visning av just er bostad, det finns ju fler? Det är konkurrens. Varför skall de just köpa er bostad och hur långt är de villiga att gå om det blir budgivning? Svaren vet man aldrig innan, men vi vet, att visa upp bostaden i sitt bästa skick, inrett med ett fräscht och modernt möblemang, belyst på ett tilltalande sätt med inredning som passar i bostaden och dess färger och miljö, skapar de bästa förutsättningar till en bra affär. Ju fler intresserade köpare på visningarna vi välkomnar, ger större chanser till en bra budgivning. 

Styling inför en visning och fotografering är avdragsgillt och dras av på reavinsten vid försäljning av bostad. Vi samarbetar med ett flertal mäklare i Västra Sverige.

Vår roll har växt betydligt under de senaste åren, då vi nu har ett helt annat mediaflöde än tidigare. Vårt mål är att ge de bästa förutsättningar till er, för att göra en bra affär, smidigt och enkelt. Ni väljer i vilken utsträckning ni vill ha hjälp. Vi inspirerar er och tydliggör det bästa av er bostad, där vi lyfter fram möjligheterna. Vi har ett stort möbellager, som ständigt kompletteras, med allt ifrån textiler i fin kvalité, möbler i olika stilar, växter, inredning och belysning. 

Med hjälp av vår kunskap och erfarenhet, skapar vi nya rum, hela vägen från skiss till färdigställande. Våga ta steget mot en bättre bostadsaffär!

Konsultation   

Vi bokar ett möte i er bostad, på ca 1-2 timmar beroende på yta. Vi fotograferar och noterar information gällande ytor, ljus, färger, mönster, uteplatser och bostadens möjligheter inför kommande försäljning och planerar rum för rum. Vi lämnar därefter en redovisning och en åtgärdslista hur bostaden skall möbleras för att lyfta fram bostadens bästa sidor och möjligheter på bästa sätt. Vi ger er möjligheten, att vid fotografering och visning, visa upp en bostad som passar en bredare målgrupp och bidrar till fler spekulanter på visningarna och ökar chanserna till ett bättre slutpris. Första intrycket på Hemnet och vid visning är oerhört avgörande faktorer för intresse och avgör hur långt man är beredd att gå i en budgivning. 

Decorate hjälper er.


Styling - Small

Vi bokar upp en konsultation enligt ovan och inreder er bostad. Vi utgår från ert befintliga möblemang och inredning och skapar en trivsam och luftig bostad. Ni ser till att allt är bortplockat enl. åtgärdslistan som tydliggör rum för rum. Vi ställer allt på plats. Vi visar upp bostadens möjligheter med lagom möblerat, rätt belysning och förbereder bostaden inför fotografering och visning.   

Styling - Medium

Vi bokar en konsultation, där vi tar in all information, för att leverera er en åtgärdslista, som visualiserar varje rum. Vi bokar en tidsplan tillsammans och stämmer av med mäklare gällande fotografering. Ägaren av bostaden plockar bort allt efter noggrann genomgång av vår åtgärdslista. Vår transport anländer enligt överenskommelse och tidsplan. Vi ställer allt på plats och kompletterar här upp ert befintliga möblemang, där vi tydligt anvisar rum för rum, vad som skall stå kvar. Tillsammans med vårt möblemang, arbete, textiler och ljussättning, skapar vi en välkomnande, fräsch och modern miljö, för varje rum och utrymme, inne som ute. Vi ljussätter alla rum för funktion och trevnad. Ser till att textilier, såsom gardiner, handdukar, kuddar, överkast, mattor mm fyller sin funktion och färgskala mot resten av bostaden. Vi skapar rum som väcker intresse och ger utrymme för köpare att kunna planera in sitt möblemang. Vi gör er bostad intressant för en bred kundgrupp, där vi tydliggör bostadens möjligheter för ett trevligt boende. Vi samarbetar med fotografen vid fotografering, alla detaljer skall vara på plats och kompletterar då med de sista detaljerna, allt är nu klart för fotografering och visning för många nyfikna och intresserade köpare.  

Styling - Large

Vi bokar och träffas vid vår konsultation, där vi ger er de bästa råd, inför försäljning av er bostad. Vi samlar in information, mäter ytor och fotograferar, för att återkomma till er med en komplett åtgärdslista, som tydligt visualiserar rum för rum, vilket möblemang, inredning, belysning, färger, växter och textiler vi rekommenderar i er bostad, för dessa tillfällen. Det är skillnad på att bo och leva, jämfört vid försäljning, när man vill visa upp sin bostads ytor, väggar, möjligheter och framförallt få in ljuset. Vi ger er all information och gör gemensamt upp en tidsplan, där vi stämmer av med mäklare och fotograf. Vår transport anländer enligt överenskommelse och tidsplan. Vi inreder efter vår åtgärdslista och ställer allt på plats rum för rum. Med vårt möblemang, arbete och ljussättning, skapar vi en välkomnande, fräsch och modern miljö, för varje rum och utrymme, inne som ute. Vi ljussätter alla rum för funktion och trevnad. Ser till att textilier, såsom gardiner, handdukar, kuddar, överkast, mattor mm fyller sin funktion och färgskala mot resten av bostaden. Vi skapar rum som väcker intresse och ger utrymme för köpare att kunna planera in sitt möblemang. Vi gör er bostad intressant för en bred kundgrupp, där vi tydliggör bostadens möjligheter för ett trevligt boende. Vi möblerar upp en komplett villa på ca 200 m2 på 4 dagar och där fotografen anländer dag 5 för fotografering med vår medverkan. Vi återkommer inför visning, ser då över alla detaljer, växter och blommor och tänder upp igen. Allt skall vara på plats och i bästa skick. Vanligt är det med flera visningar, där bostaden skall visa upp sig på bästa sätt varje gång. Vi finns och hela vägen tills bostaden är såld. 

Det skall vara enkelt.