Om oss 

Vi på Decorate har flerårig erfarenhet av möbler, inredning och design. Företaget startade 1998, med inredningshjälp, möbelförvaring, restaurering och auktioner med antika möbler & kuriosa.  

Idag är vi ett renodlat företag inom inredning och design där vi inreder ditt hem, företag eller det offentliga utrymmen, från skiss till färdigställande. Vi samarbetar med mäklare, privatpersoner och företag. Vi utför styling inför försäljning och fotografering av din bostad. Vi inreder även bostäder, där man kanske ej hittat den röda tråden. Vår affärsidé är att skapa nya rum, där funktion och harmoni samarbetar med användarnas behov och livsstil. 

Vi har ett stort, noga utvalt möbellager med både möblemang, belysning, interiör och textiler, vilket skall passa in i olika miljöer och stilar. I våra uppdrag ingår hyra av dessa och vanligt är att vi säljer möblemang/inredning efter slutfört uppdrag, då det specialanpassats till bostaden och miljön, och kunden vill ha det kvar, vilket gör att möbellagret ofta förnyas.  

Under samma tak har vi 1000 m2 trygg möbelförvaring, för att på ett enkelt sätt lösa logistiken, då vi inför ett uppdrag, utrymmer allt från lägenhet, villa eller företag. Hör av er om ni behöver magasinera under tiden, se länk under samarbetspartners. 

Med diplomerad inredare i grunden, belysningsexpert och möbeltapetsör, erbjuder vi en bred kompetens och ett stort intresse av att lyfta fram funktion och harmoni i din bostad, på företaget eller i den offentliga rummet.  

Vi har noga valt ut våra samarbetspartners, för att alltid leverera kvalité i vårt arbete.  

Vi hjälper dig med allt från skiss till färdigställande.