Tjänster

 

Homestyling & konsultation

Skall du sälja eller vill förändra din bostad? Vi besöker din bostad för att klarlägga hur vi på ett effektivt sätt, lyfter fram dess unika möjligheter och fördelar. Genom råd om färgsättning, möblering, renovering och möbelarrangemang av era befintligt möbler och inredning, arrangerar vi din bostad och lyfter fram de bästa sidorna av er bostad. Vi erbjuder styling i 3 olika steg - Small - Medium - Large.  

Inredning privat

Från skiss till renovering. Vi hjälper dig hela vägen. Vi erbjuder inredningshjälp och startar den med en konsultation. Vi arbetar med ett noga utvalt möblemang, inredning, textiler. Vår snickare tillverkar efter behov platsbyggda möbler, enklare renoveringar och ljussättning.

Inredning offentlig miljö

Vi skapar nya rum för möten vid entré, väntrum, konferensrum eller andra ytor, vilket inkluderar belysning, funktion, färgsättning, möblemang, växter och inredning.

Möbellager och inredning

Vi har ett levande och ständigt uppdaterat möbellager, för att snabbt och enkelt kunna leverera fräsch interiör och möblemang i olika stilar, som passar till rätt miljö, till våra uppdrag inom inredning och styling. Vi samarbetar med utvalda leverantörer som står för kvalité. Vi både hyr ut och säljer möblemang och interiör i våra uppdrag. 

 

 Möbelförvaring

Hos våra grannar förvarar du ditt bohag tryggt och säkert. De erbjuder ett tempererat magasin, där hyr du förslagsvis en eller flera boxar på 8 m3. De säljer flyttlådor av bra kvalité,  för att enkelt kunna packa och återställa vid vårt arbete. Vi hänvisar till: www.magasinet.in